E-sigaret

Roken met een e-sigaret

Elektrisch roken, met een e-sigaret, wordt anno 2019 steeds populairder. Voordelen van het roken met een e-sigaret is de verschillende smaken waar u uit kunt kiezen, de mogelijkheid om nicotinevrij te roken, en het hergebruik van de e-sigaret. Hoewel er ook wegwerp e-sigaretten zijn, kunt u de batterij van de normale variant gewoon via het stopcontact opladen.

Hoe werkt de e-sigaret?

Een e-sigaret is een elektronische sigaret die werkt op basis van een batterij. De sigaret bevat een vloeistof (een e-liquid genoemd). Deze vloeistof kan nicotine bevatten of nicotinevrij zijn. Een verdamper zorgt ervoor dat de vloeistof bevat. De coil in deze verdamper, die voor het verdampen zorgt, gaat 2 tot 4 weken mee. Omdat de vloeistof een aroma bevat komt door de verdamping een smaak vrij. De e-liquid is in diverse smaken verkrijgbaar.

Verschillende soorten e-sigaretten

Er bestaan diverse e-sigaretten. Beginnende elektrische rokers zijn goed af met de all-in-one. Deze is makkelijk te gebruiken en leent zich voor verschillende e-liquids. Een andere optie is een e-sigaret met een POD systeem. De POD is de kop van een e-sigaret die in zijn geheel vervangen kan worden als de coil op is. De derde optie is de e-sigaret met sub ohm dampen. Bij dit model gaat de damp gelijk naar uw longen.

E-sigaret kopen bij E-Sigaret Solutions

Bekijk het aanbod in de webshop van E-Sigaret Solutions als u een e-sigaret wilt kopen. Bekijk nu alle mogelijkheden online, zoals de e-sigaret met clearomizer.

https://www.esigaretsolutions.nl/