Haagse slotenservice

Bij een Haagse slotenservice kun je terecht voor het kopen van nieuwe sloten of om een slot te repareren maar je kunt er ook terecht voor het bijmaken van sleutels. In de winkel bij de Haagse slotenservice heb je keuze uit meer dan 50 verschillende soorten en merken, Ook verkopen ze bij de meeste winkels sloten van hun eigen merk.

De winkel van een Haagse slotenservice is op werkdagen van 8:00 tot 17:00 en op koopavonden gelden aangepaste tijden. Je kunt in de winkel langs om te kijken naar de producten dat ze verkopen of je kunt de slotenmaker om advies vragen. De slotenmaker Den Haag kan je advies geven over de sloten of inbraakbeveiliging bijvoorbeeld. Je kunt er ook natuurlijk sleutels laten bijmaken of sloten laten repareren.

De Haagse slotenservice heeft dan ook nog een buitendienst en dit is een busje waarmee de slotenmaker naar de klanten gaat. De buitendienst kan op locatie sloten komen monteren, repareren of vervangen. Als je buitengesloten raakt kun je ook de buitendienst bellen en dan komt er een slotenmaker Den Haag langs om de deur schadeloos open te maken. De diensten van de buitendienst zijn ook buiten de reguliere openingstijden van de Haagse slotenservice beschikbaar.

dehaagseslotenmaker.nl/

jv-slotenservice.nl/