Heerlijke bonenschotel maken?

Als je een heerlijke bonenschotel wil maken met extra smaak kies dan voor bonen Saladitos. De lekkerste gerechten maak je met authentieke bonen en dit zijn de bonen Saladitos.

Chili con carne

Een van de lekkerste gerechten die je kunt maken met bonen Saladitos is chili con carne vind ik zelf. Met de gewone bonen uit de supermarkt wordt de chili con carne nooit zo lekker als in het restaurant. Met bonen Saladitos kun je het net zo goed of zelfs lekkerder maken dan bij de meest authentieke Mexicaanse restaurant. Ook simpele gerechten zoals bonensoep worden veel lekkerder als je ervoor kiest om bonen Saladitos te gebruiken.

Online bestellen

In de meeste supermarkten in Nederland verkopen ze helaas geen bonen Saladitos omdat ze liever hun eigen merken promoten. Naast eigen marken zijn de merken van HAK dat in de meeste supermarkten verkocht worden. Gelukkig kun je nog wel online bonen Saladitos kopen. Je kunt zo alles wat je nodig hebt voor het maken van chili con carne bijvoorbeeld gewoon online bestellen. De kruiden en verse ingredienten kun je dan ook gelijk samen met de bonen Saladitos bestellen en thuis laten bezorgen.

spaansewinkel.nl/

temafinefoods.com/nl/

peulvruchten-bestellen.nl/