Waar vind je nou een leuke kinderjas voor de winter?

Net als alle andere ouders wil jij natuurlijk ook dat jouw kind er lekker warm bijloopt in de winter. Dit kan soms een hele uitdaging zijn omdat er een enorm breed aanbod aan kinderjassen is in allerlei verschillende modellen, kleuren en prijs categorieën.

Ondanks dat ik zelf niet perse altijd een “merk jas” hoef te hebben is er toch één merk in het bijzonder waarover ik, voor de kinderen, zeer tevreden over bent. Ik heb het hier over de Airforce kinderjassen.

Of je nu opzoek bent naar een jas voor jongens of meisjes, dit merk heeft het allemaal. En niet geheel onbelangrijk, de jassen zijn ook nog een van uitstekende kwaliteit en (redelijk) betaalbaar.

De reden waarom ik juist deze jassen aanraad is omdat ik hier zelf erg goede ervaringen mee heb. Beter nog, de laatste paar jaar is dit het enige merk winterjas wat ik voor mijn eigen kinderen koop!

Wat maakt een Airforce kinderjas nu zo goed?

Om te beginnen word er goed materiaal gebruikt bij de fabricatie van deze jassen. Niet alleen de buitenkant en de voering maar ook de vulling van de jas is kwa kwaliteit goed te noemen.

Daarnaast zijn de jassen ook nog eens waterdicht en winddicht wat natuurlijk erg belangrijk is gezien we in een land wonen waar het vaker regent en waait dan waar het mooi weer is (jammer genoeg).

Zoals ik ook in het begin heb geschreven valt de prijs van een airforce jas best mee. Ze zijn zeker niet de goedkoopste op de markt maar als ik kijk naar de kwaliteit van de jassen vind ik het toch niet erg duur. Je hebt al een airforce kinderjas voor rond de 150 euro.

Wanneer je naar andere merken kijkt zie je vaak dat de prijs alleen omdat er een naam op staat een stuk hoger ligt.

Ook is de garantie en service die vanuit airforce word gegeven vrij goed. Wanneer een jas, niet door eigen schuld uiteraard, stuk gaat of er laten naden los kan je deze gewoon opsturen naar airforce zelf, dit word dan over het algemeen vrij snel gemaakt zodat je weer verder kunt genieten van jouw jas!

Up to date

Elk jaar heeft airforce een bijna geheel nieuwe collectie zodat je bij elk seizoen een leuke jas kunt bestellen die ook aansluit bij de huidige mode. Wel is het zo dat de best lopende modellen elk jaar terug komen maar wel met een net iets ander model zodat het er toch net even wat frisser en modieuzer uitziet.

Dit is erg fijn omdat je niet alleen wilt dat je kind het warm heeft maar er ook nog een knapjes bijloopt natuurlijk!

Toch even vergelijken

Wanneer je besluit om een airforce jas aan te schaffen wil ik wel even meegeven dat het toch kan lonen om verschillende webshops te bezoeken.

Over het algemeen komt de prijs vrij goed overeen maar zo nu en dan is er een bedrijf die deze jassen toch iets goedkoper aanbied dan ergens anders.

 

 

 

https://airforcejassen.shop/