Wasmachine reparatie Amsterdam repareert al 30 jaar witgoed machines – Het is wat we doen!

Wasmachine reparatie Amsterdam repareert al 30 jaar wasmachines, vaatwassers, wasdrogers en koelkasten. Het is wat we doen.

We werken aan alle grote witgoedmerken en we begrijpen hoe uw apparaten werken. We begrijpen ook wanneer ze dat niet doen. Daarom gebruiken we al onze ervaring en training om het probleem te diagnosticeren, het op te lossen en ze snel weer aan het werk te krijgen.

Wasmachine reparatie is trots op haar snelle en efficiënte apparaat service. Vaak kunnen we daar zijn op dezelfde dag dat u belt. Zo niet, dan zullen we een geschikt tijdstip vinden dat bij u past. OK – dus misschien zijn we niet echt zo snel als raket vloeistof, maar ons doel is om uw apparaat zo snel mogelijk weer aan de gang te krijgen.

Wij repareren uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast, in feite alle grote apparaten. We geven u ook een goed, eerlijk advies – als het de moeite van het oplossen waard is, zullen we het oplossen. Als dat niet zo is, zullen we het u vertellen.

Wasmachine reparatie Amsterdam biedt een volledige reparatieservice aan huis of bedrijf.

We hebben een witgoed reparatie service waarbij we bij u thuis of op uw bedrijf komen en uw apparaat ter plaatse repareren. De meerderheid van onze klanten geeft de voorkeur aan het gemak van deze optie. Over het algemeen kunnen we uw machine daar en dan repareren, maar als we een onderdeel moeten bestellen, zullen we terugkeren zodra het onderdeel is aangekomen en de reparatie voltooien. We brengen geen kosten in rekening voor dit tegenbezoek.

Wasmachine reparatie Amsterdam biedt helderheid in de kosten

Voor onderzoek en diagnostisering van uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast, brengen wij een bedrag van 60 euro in rekening.

Kan onze monteur het probleem binnen 10 minuten tijde voor u verhelpen, dan betaalt u 10 euro extra, exclusief eventuele onderdelen.

Mocht er sprake zijn van een grotere repartie, dan zal de monteur u laten weten wat de kosten zullen en indien u in dit geval besluit om te laten repareren, dan komen de onderzoekskosten te vervallen.

Wij zijn overtuigd van onze expertise, daarom kunnen wij u 12 maanden garantie geven op al onze reparaties en, indien nodig, onderdelen die wij voor reparatie gebruiken. 

Mocht u na onderzoek besluiten om niet te laten repareren, dan bent u alleen het bedrag van 60 euro aan onderzoek verschuldigd.

U betaalt bij het bezoek direct aan de monteur. Dit kan zowel contant als per mobiele pin.

Gemak dient de mens.

Wasmachine reparatie Hoorn maakt het u zo makkelijk mogelijk.

https://witgoed-reparatie.net